Grillet babyblekksprut med pasta og nduja
Her har jeg laget en pasta med nydelig blekksprut. Jeg brukte en fryst variant som er renset og fryst.
FRUKT OG BÆR MED BASILIKUM, PEPPER OG RICOTTA-DIPP
Desserten her anbefaler jeg virkelig til sommeren. Frisk, god og meget lett å lage!
EKTE PASTA ALLA CARBONARA!
En av de pastarettene jeg liker aller best er pasta carbonara fra min favorittby, Roma!
Stekt akkar med aspargesbønner, hvitløk og granateple
Her kommer nydelig forrett! Akkar er en tiarmet blekksprut som jeg synes blir brukt altfor lite. Den har en god mild smak og tåler at du tilfører mye smak.
Indisk gryte med grønnsaksrester og kikerter
Indisk vegetarmat er en av de beste måtene å bruke opp grønnsaker på. Alt kan brukes: poteter, gulrøtter, løk, kål, mais og mer!
Min beste røde pizzasaus med fersk basilikum
Her kommer en oppskrift på en superenkel og god rød pizzasaus. Dette er kanskje den oppskriften jeg har laget flest ganger i livet:)
Krabbecurry med stekt trøffelris
Curry er en av de tingene jeg liker best her i livet! Og det kan du lage av nesten hva som helst. Så hvorfor ikke krabbe?
Bakt søtpotet med spinat, østerssopp og rødvinsaus
Selv om søtpotet ligner på en potet, tilhører den ikke samme familie. Den kan brukes på samme måte som potet og tilberedes på mange måter.
Farfalle med chorizo, spinat og asparges
Farfalle er en type pasta som er formet som en sløyfe. Jeg bruker farfalle mye hjemme og barna elsker denne. Pastaen har litt lenger koketid, men tar opp masse smak fra sausen da den har en stor overflat
Bruschetta med virgin valnøttolje, PARMASKINKE, avokado og ricottakrem
Virgin valnøttolje fra Oliviers & Co er en virkelig spennende og nydelig olje. Den smaker mye valnøtt, og gir en ekstra dimensjon til matlagingen.
Pasta med ndjua, hvitløk og påskeolje fra oliviers&co
Påskeoljen fra Oliviers&Co er en nydelig 100% extra virgin olivenolje. Oljen har en intens og fyldig smak som virkelig kan anbefales. Og flasken, den er bare utrolig fin.
meksikansk tomatsuppe med røkt svinekam og sitronolje
Røkt svinekam er god gammel tradisjonsmat, og er et av de kjøttstykkene jeg liker aller best.
hvit asparges med parmesan-saus og parmaskinke
Sist uke var jeg innom Gutta på Haugen på Sæter og fant noen herlige hvite asparges!
Pizza med burrata, asparges, hvitløk og tomater fra Gutta på Haugen
Jeg tenkte jeg skulle lage en annerledes pizza og må si at denne ble virkelig god. Burrata kalles ofte dronningen av italiensk ost og er en luksusvariant av mozzarella.
Hvit pizzasaus med parmigiano reggiano og trøffelolje
Etter min mening er dette verdens beste hvite pizzasaus. Den er utrolig enkel å lage og passer til omtrent alt typer fyll.
Pasta med fløtesaus av parmigiano reggiano og spinat
Denne pastaen består av nydelige og enkle smaker som sammen blir utrolig godt. Denne retten lager seg nesten selv og det som tar lengst tid er å koke pastaen.
Gnocchi med parmigiano reggiano og tomatsaus med ndjua
Om jeg skal velge meg en pasta som jeg lager igjen og igjen så er det denne. Her kombinerer jeg noen av produktene jeg liker aller best: Nduja, tomat, gnocchi og Parmigiano.
Pasta med tunfisk, tomat, gulrot og basilikum
Dette er en middag for de som er glad i pasta og fisk! Den er sunn, rimelig og går veldig raskt å lage.
Rød curry med spinat og king oscar tunfisk!
Dette er slik mat jeg liker på høsten. En sterk curry med gode smaker som er utrolig enkel å lage.
Gratinert bruschetta med sardiner fra king oscar og tomatsalat
Dette er en av de beste bruschettaene jeg har laget! I tillegg til å være god får du også i deg mye omega 3, vitamin D og kalsium.