Pasta med tunfisk, tomat, gulrot og basilikum

Dette er en middag for de som er glad i pasta og fisk! Den er sunn, rimelig og går veldig raskt å lage.

Tunfisken fra King Oscar har utrolig delikat smak og kan brukes både kald og varm. I denne retten har jeg raspet gulroten. Den er da raskere å koke og avgir også mer smak og sødme. Anbefaler å prøve ut denne til middag i uken som kommer.

2 PORSJONER

2 bokser King Oscar tunfisk i olje
1 rødløk
2 fedd hvitløk
Margarin
1 boks hakkede tomater
Salt, pepper og timian
2 gulrøtter
En håndfull oliven
Olivenolje
Frisk basilikum
200 gram pasta

HVORDAN
Kok pasta som anvist på pakken. Rasp 2 gulrøtter. Hakk en rødløk og 2 fedd hvitløk.

Stek løken i 2 spiseskjeer margarin til den nesten er myk. Ha i en boks tomater, salt, pepper, timian og litt god olivenolje. Kok i et par minutter. Ha i gulrøttene kok videre i 3-4 minutt. Hell bort litt av oljen fra 2 bokser King Oscar tunfisk. Ha fisken i sausen med en håndfull oliven. Rør fisken inn til den er varm. Ha i en håndfull frisk basilikum til slutt. Bland pastaen inn i sausen.

Til servering hadde jeg på frisk pepper, chili flakes og et par små tomater.

Inneholder produkter fra King Oscar

Forrige
Forrige

Gnocchi med parmigiano reggiano og tomatsaus med ndjua

Neste
Neste

Rød curry med spinat og king oscar tunfisk!