Rød curry med spinat og king oscar tunfisk!

Dette er slik mat jeg liker på høsten. En sterk curry med gode smaker som er utrolig enkel å lage.

Her har jeg brukt yellowfin tunfisk i olivenolje fra King Oscar. Tunfisk inneholder mye protein, er rik på D-vitamin og har lite kalorier. En annen fordel er at tunfisk er et ganske rimelig alternativ i forhold til mange fisker. Denne curryen kommer du til å like!

4 PORSJONER
2 bokser tunfisk fra King Oscar
2-3 røde chili
Rødløk
3 fedd hvitløk
3 cm ingefær
Rød curry på glass
Olje
4 dl kokosmelk
Lime
Fiskesaus
Soyasaus
Pepper
Persille
200 gram spinat

HVORDAN
1. Hakk opp røde 2-3 chili, kutt en rødløk, og rasp opp 2 cm ingefær og 3 fedd hvitløk.

2. Stek rødløk til den begynner å bli myk på middels varme. Ha i hvitløk og chili og stek videre et par minutt.

3. Ha i 1 spiseskje rød curry fra glass og stek litt videre.

4. Ha 4 dl kokosmelk, saften fra en lime, 1 teskje fiskesaus og 2 teskje soyasaus. La det koke i 3 -4 minutt. Smak til med pepper.

5. Ha i 200 gram spinat og la den synke sammen. Når den nærmer seg ferdig har du i 2 bokser med tunfisk og frisk persille. Server med ris eller det du måtte ønske.

TIPS
Om du ikke vil ha den så sterk, fjerner du frøene fra chilien. Om du liker smaken litt søtere kan du ha i 2 spiseskjeer søt chilisaus.

Inneholder produkter fra King Oscar

Forrige
Forrige

Pasta med tunfisk, tomat, gulrot og basilikum

Neste
Neste

Gratinert bruschetta med sardiner fra king oscar og tomatsalat