Gratinert bruschetta med sardiner fra king oscar og tomatsalat

Dette er en av de beste bruschettaene jeg har laget! I tillegg til å være god får du også i deg mye omega 3, vitamin D og kalsium.

Denne varianten av den italienske klassikeren smaker utmerket med sardiner fra King Oscar. Når den også får følge av ost, sennep og hvitløk blir det virkelig noe du faktisk kan spise til både frokost, lunsj, middag eller kvelds. Prøv selv, du vil ikke angre!

4 BRUSCHETTA
1 boks sardiner fra King Oscar i extra virgin olivenolje
1 spiseskje Dijon sennep
60 gram raspet parmesan
2 fedd hvitløk
Friske urter (for eksempel fersk basilikum, persille og gressløk)
Pepper og salt
1 rød chili uten frø
2 spiseskjeer Crème Fraîche
4 skiver brød
20 cherrytomat
¼ rødløk
Extra virgin olivenolje

HVORDAN
Bland sammen sardiner fra King Oscar med Dijon sennep, hakket chili, raspet parmesan, 2 raspet fedd hvitløk, en håndfull friske urter, pepper, salt og Crème Fraîche. Smør blandingen over 4 store skiver brød. Stek i ovnen på 225 grader i 7-8 minutt.

Mens den steker blandet du sammen en enkel tomatsalat av 20 cherrytomat, ¼ rødløk, salt, pepper og litt extra virgin olivenolje . Ha dette over skivene og server.

Inneholder produkter fra King Oscar

Forrige
Forrige

Rød curry med spinat og king oscar tunfisk!

Neste
Neste

Brokkolistilk med lun chevre og rødløkskompott med granateple