Pasta med ndjua, hvitløk og påskeolje fra oliviers&co

Påskeoljen fra Oliviers&Co er en nydelig 100% extra virgin olivenolje. Oljen har en intens og fyldig smak som virkelig kan anbefales. Og flasken, den er bare utrolig fin.

Her har jeg brukt den på en pasta. Sammen med Ndjua, hvitløk og parmesan kom den virkelig til sin rett. Middagen lager du på 10 minutt og den smaker nydelig!

2 PORSJONER
200 gram pasta
50 gram Ndjua
5 fedd hvitløk
½ sitron
Påskeolje fra Oliviers&Co
Salt og pepper
40 gram Parmigiano Reggiano

HVORDAN
Kok pasta som anvist på pakken.

Finhakk 5 fedd hvitløk. Stek hvitløken sammen 50 gram Ndjua i påskeolje i 3-4 minutt. Ha i en 1 dl med pastavann, saften fra en halv sitron og stek videre i 1-2 minutt. Smak til med salt og pepper.

Vend inn pastaen. Server med en gang og topp med parmigiano reggiano, pepper og godt med påskeolje.

Inneholder produkter fra @oliviersogconorge

Forrige
Forrige

Bruschetta med virgin valnøttolje, PARMASKINKE, avokado og ricottakrem

Neste
Neste

meksikansk tomatsuppe med røkt svinekam og sitronolje