Farfalle med chorizo, spinat og asparges

Farfalle er en type pasta som er formet som en sløyfe. Jeg bruker farfalle mye hjemme og barna elsker denne. Pastaen har litt lenger koketid, men tar opp masse smak fra sausen da den har en stor overflate.

Chorizo inneholder mye smak så du trenger ikke noe annet krydder. Om vil ha en mildere smak, kan du bruke andre ferskpølser som for eksempel salsiccia. Jeg må si at denne pastaen ble supergod. Prøv selv!

4 STORE PORSJONER
400 gram Farfalle
300 gram chorizo
Olje
1 rødløk
4 fedd hvitløk
200 gram spinat
Salt og pepper
1,5 boks med hakkede tomater
1 bunt asparges
50 gram Parmigiano Reggiano
Gressløk

HVORDAN
Kok 400 gram farfalle som anvist på pakken. Fjern skinnet fra chorizoene og del opp i biter. Hakk opp en rødløk og 4 fedd med hvitløk. Knekk enden av en bunt med asparges.Ha aspargesen en langpanne med olje, salt og pepper. Stek i ovnen på 225 grader i 6-7 minutt. Litt avhengig av tykkelsen.

Stek chorizo og løk i litt olje på middels sterk varme i 3-4 minutt. Ha i 1,5 boks med hakkede tomater. Kok opp og la dette koke i 3-4 minutt. Ha i litt vann om sausen blir for tykk. Smak til med salt og pepper.

Ha i 200 gram spinat og kok videre til denne er sunket sammen. Til slutt blander du inn pastaen i sausen.

LEGG OPP
Ha pastaen og saus i en dyp tallerken. Legg asparges i midten. Topp med gressløk, pepper og masse Parmigiano Reggiano.

Forrige
Forrige

Bakt søtpotet med spinat, østerssopp og rødvinsaus

Neste
Neste

Bruschetta med virgin valnøttolje, PARMASKINKE, avokado og ricottakrem