Pasta med fløtesaus av parmigiano reggiano og spinat
Denne pastaen består av nydelige og enkle smaker som sammen blir utrolig godt. Denne retten lager seg nesten selv og det som tar lengst tid er å koke pastaen.
Gnocchi med parmigiano reggiano og tomatsaus med ndjua
Om jeg skal velge meg en pasta som jeg lager igjen og igjen så er det denne. Her kombinerer jeg noen av produktene jeg liker aller best: Nduja, tomat, gnocchi og Parmigiano.
Pasta med tunfisk, tomat, gulrot og basilikum
Dette er en middag for de som er glad i pasta og fisk! Den er sunn, rimelig og går veldig raskt å lage.
Rød curry med spinat og king oscar tunfisk!
Dette er slik mat jeg liker på høsten. En sterk curry med gode smaker som er utrolig enkel å lage.
Sennepsmarinert røkt svinekam med tomatsaus
En av mine store favoritter er røkt svinekam. Dette er et nydelig og smakfullt stykke kjøtt som er meget lett å tilberede.
Pasta Arrabiata med lime og friske urter
Pasta Arrabiata er klassisk italiensk hverdagsmat på sitt beste. Maten er så lett å lage og resultatet blir alltid bra.
Økologiske kyllinglår i tomat- og rødvinssaus med ovnsbakte poteter
Her kommer en oppskrift på kyllinglår som er magisk god!
CHANA MASALA MED KOKOSMELK, ITALIENSKE URTER OG RIS
Indisk vegetarmat er noe av det beste du kan lage. Og lukten… når huset fylles opp av krydder, hvitløk, ingefær og chili skjønner du at god mat skal serveres.
RAMEN MED THAILANDSKE KJØTTBOLLER, PAK CHOY OG ØSTERSSOPP
Av alle retter i verden er Ramen noe av det beste jeg vet og denne varianten ble meget god
SUPERGOD RISOTTO MED TØRKET STEINSOPP
Risotto er en klassisk rett fra Italia som består av risottoris, kraft, hvitvin, smør og revet parmesan.
Strandtur med marinert kyllingbryst og fløtesaus
Å lage mat ute er noe jeg alltid har likt å gjøre! Her har jeg laget kylling som jeg serverte på stranden med fløtesaus og grillet brød.
Pasta Alfredo med sitron og basilikum
Pasta Alfredo er en fantastisk god og klassisk pastarett. Sausen er basert på krem og deilig Parmigiano Reggiano.
Empanadas med nydelig kjøttfyll
Oppskriften her kommer fra min mor og er noe vi har spist gjennom hele livet og jeg elsker det! Jeg forbinder empanadas med Sør-Amerika, men den kan ha sitt opphav i det arabiske kjøkkenet fra rettene fatayer og moajanat.
Bønnesuppe med Basilikum og Parmigiano reggiano
Enkel og rask mat er ofte det beste! Her har jeg laget en bønnesuppe som omtrent lager seg selv.
Ytrefilet med haricoverts og sommertrøffel
Trøffel er underjordiske, knollformede sopper som vokser vilt. Det finnes flere typer trøffel, men her har jeg brukt sort sommertrøffel
Pizza med ndjua, parmigiano reggiano, og guacamole
En av mine livretter er pizza. Italiensk pizza med tynn bunn og liten skorpe. Det fine med pizza er at du kan lage den akkurat slik du liker den selv.
Tomahawk steak av mangalica-gris
På Rollis Kjøttkjeller her på Nordstrand kom jeg over et stykke kjøtt jeg aldri har spist tidligere. Det er nok ikke alle som kjenner til Mangalica, denne ærverdige svinerasen fra Ungarn.
Bruschetta med dragebiff, hummus og smørstekt spinat og brokkolini
Ja, hva er egentlig dragebiff? Dragebiffen et fantastisk biffstykke som du finner mellom ytrefileten og ryggbeinet på oksen.
Glasert kinesisk biff med sopp, chili og vårløk
Dette er virkelig noe av det beste jeg har laget. Alle i familien kan like denne retten og vil du ha den mindre sterk kutter du bare ut chili.
Spicy asiatiske villreker med gulrotsaus
Dette er virkelig en fin sommermat. Villrekene får du kjøpt i de fleste butikker, men husk å kjøpe de rå og tin de langsomt om de er fryste.