Pasta med tunfisk, tomat, gulrot og basilikum
Dette er en middag for de som er glad i pasta og fisk! Den er sunn, rimelig og går veldig raskt å lage.
Gratinert bruschetta med sardiner fra king oscar og tomatsalat
Dette er en av de beste bruschettaene jeg har laget! I tillegg til å være god får du også i deg mye omega 3, vitamin D og kalsium.
Brokkolistilk med lun chevre og rødløkskompott med granateple
Denne dagen hadde jeg lite i kjøleskapet og måtte finne på noe helt nytt. Men jeg hadde chevre, rødløk, en brokkolistilk og et granateple. Det ble til denne herlige forretten her!
Bolinhos med friske urter og king oscar sardiner
Bolinhos er en slags krokett som har opphav i Portugal, ofte laget med klippfisk. Her har jeg laget en variant med sardiner og den ble utrolig god!
Pimientos de padrón med Parmigiano Reggiano, pinjekjerner og lime
Dette er matsnacks på sitt beste! Pimientos de Padrón er små, grønne paprika fra Galicia i Spania som fungerer utmerket som tapas eller tilbehør til det meste.
Reinsdyrcarpaccio med epler, gressløk og Parmigiano Reggiano
Reinsdyrkjøtt er en av de beste norske råvarene vi har i landet: Og heldigvis blir det lettere og lettere å få tak.
Pasta Arrabiata med lime og friske urter
Pasta Arrabiata er klassisk italiensk hverdagsmat på sitt beste. Maten er så lett å lage og resultatet blir alltid bra.
Eggerøre med ndjua, trøffelolje og Parmigiano Reggiano
For meg finnes det knapt en bedre start på helgen enn en god frokost med eggerøre og nybakt brød.
Strandtur med marinert kyllingbryst og fløtesaus
Å lage mat ute er noe jeg alltid har likt å gjøre! Her har jeg laget kylling som jeg serverte på stranden med fløtesaus og grillet brød.
Bruschetta med pastrami, sennepssaus og marinerte tomater
Dette er sommermat slik jeg liker det, enkelt og utrolig godt! Pastrami er pålegg av oksekjøtt som er saltet, krydret og lettrøkt.
Pasta Alfredo med sitron og basilikum
Pasta Alfredo er en fantastisk god og klassisk pastarett. Sausen er basert på krem og deilig Parmigiano Reggiano.
Bønnesuppe med Basilikum og Parmigiano reggiano
Enkel og rask mat er ofte det beste! Her har jeg laget en bønnesuppe som omtrent lager seg selv.
Ytrefilet med haricoverts og sommertrøffel
Trøffel er underjordiske, knollformede sopper som vokser vilt. Det finnes flere typer trøffel, men her har jeg brukt sort sommertrøffel
Bruschetta med maiskrem, mozzarella og tomat
Jeg må jo innrømme at noe av det beste jeg liker er bruschetta. Bruschetta er en nydelig italiensk rett som består av grillet brød som du smører inn hvitløk, olivenolje og salt
Bruschetta med dragebiff, hummus og smørstekt spinat og brokkolini
Ja, hva er egentlig dragebiff? Dragebiffen et fantastisk biffstykke som du finner mellom ytrefileten og ryggbeinet på oksen.
Nordisk carpaccio med epler, Parmigiano Reggiano og tyttebærsyltetøy
Carpaccio er en nydelig rett laget med tynne skiver av rått oksekjøtt, skapt på Harry's Bar i Venezia i 1950. Siden da er det blitt laget utallige varianter og her kommer en ny fra meg.
Kremet fiskesuppe med røkt villaks, ingefær og lakserogn
Her kommer oppskrift på en nydelig fiskesuppe som passer perfekt som forrett! Suppen er enkel å lage, smaker utrolig godt og ser flott ut.
Mozzarella med pasjonsfrukt og sommerolje fra Oliviers & co
Dette er en nydelig og enkel forrett som du lager på et par minutt! Smaken av sommer er virkelig til stede i denne retten og kombinasjonen av smaker er fortreffelig.
Ceviche av laks med ananassalsa
Dette er en supergod forrett som er lett å lage til mange. Ceviche er rett og slett fisk marinert i lime og fantastisk godt.