Bruschetta med mozzarella, parmaskinke og guacamole

Her kommer min av mine virkelig favoritter! Bruschetta er en matrett fra Italia som består av grillet brød med hvitløk, olivenolje og salt. På den kan du i prinsippet ha alt mulig, men hva er vel bedre enn denne varianten her?

4 PORSJONER
Lag Guacamole: Mos 2 modne avokado med 1 raspet fedd hvitløk, 1 spiseskje olivenolje, saften fra ½ lime, salt, pepper, 1 rød chili uten frø og en halv hakket tomat.

Ha olje på 8 store skiver brød og grill disse i ovnen på 220 grader til det er sprøtt. Skjær et hvitløksfedd i to og gni hvitløken på de sprøstekte skivene og ha evt litt havsalt over.

Ha guacamole på skivene og legg over skiver av fersk mozzarella og parmaskinke. Topp det hele med Balsamico og extra virgin olivenolje.

HVA TRENGER DU?
8 skiver brød
2 modne avokado
Hvitløk
Lime
Salt og pepper
Tomat
1 chili
Balsamico di Modena
Tenuta Rocchetta olivenolje
Ca 250 gram parmaskinke
250 gram fersk Mozzarella

Forrige
Forrige

Mozzarella med pasjonsfrukt og sommerolje fra Oliviers & co

Neste
Neste

Marinert sjampinjong med aspargesbønner, ingefær og chili