Braisert lammeskank i Guinness med potetmos og honningglaserte gulrøtter
Om du ønsker godt kjøtt til middag året rundt anbefaler jeg lammeskanken!
Tørrfisk med søtpotetpuré, stekte erter og bacon
Jeg har oppdaget tørrfisk og det skulle jeg gjort for mange år siden. Tørrfisk er usaltet fisk som blir naturlig tørket av sol og vind på hjell og for det meste bruker man torsk.
Gratinert brandade med pinnekjøtt, Parmigiano Reggiano og trøffelolje
Dette synes jeg er den beste retten du kan lage med restene fra pinnekjøttet. En fantastisk god rett.
Hjemmelaget fiskegrateng med trøffel, kapers og Parmigiano Reggiano
Fiskegrateng er her hjemme en av barnas store favoritter, men i dag har jeg laget en ny variant.
Bangers and mash med rødvinssaus og honningglasert rødløk
Bangers and mash eller pølser og potetmos er et måltid du får på alle britiske pubber. Nå også her på Nordstrand.
Pizza med røkt skinke, sopp, granateple, Parmigiano Reggiano og SPINATrelish
Finnes det bedre mat enn pizza? Jeg tror ikke det. Pizza er en fantastisk måte å bruke opp rester på. Jeg hadde juleskinke og granateple liggende og det resulterte i en ny pizzavariant for meg.
Oksehaleragu i rødvin med tagliatelle
Dette er virkelig italiensk mat på sitt beste. Oksehaleragu er langkokt mat som får frem alle smaker og resultatet er noe alle vil like.
Rask jule-ramen med juleskinke, rosenkål og østerssopp
Her kommer en ramen med smak av julen. Suppen lager du raskt og innen 15-20 minutt står den bordet.
Vårruller med spinat, kjøttdeig og gulrot
Vårruller er en liten favoritt hos barna her hjemme og det er utrolig enkelt å lage. Vårrullene pleier å være frityrstekt, men jeg steker dem i ovnen penslet med olje.