Vårruller med spinat, kjøttdeig og gulrot

Vårruller er en liten favoritt hos barna her hjemme og det er utrolig enkelt å lage. Vårrullene pleier å være frityrstekt, men jeg steker dem i ovnen penslet med olje. Etter 10-12 minutt på 220 grader blir de sprø og fine.

Vårrull er også en fin måte å bruke opp rester på. Alt av kjøtt, fisk eller grønnsaker fungerer. Vårrulldeig får du kjøpt i store dagligvarebutikker, nettbutikker med mat eller asiatiske butikker.

30 vårruller

1. Stek 1 pakke kjøttdeig i olje til den er brunet og fin. Ha i 3 raspet fedd med hvitløk og stek videre et par minutt.

2. Ha i 3 gulrøtter som er raspet med et rivjern, 200 gram hakket spinat og rør om.

3. Tilsett 1 spiseskje soyasaus, 1 spiseskje hoisinsaus og 1 spiseskje søt chilisaus. Smak til med salt og pepper. Kok opp. Avkjøl på benken,

4. Ha en pakke med vårrulldeig i et klede med vann. Da blir de lettere å ta dem fra hverandre. Ha i 1-2 spiseskjeer med fyll og rull sammen. Scroll bildene for å se hvordan.

5. Stek i ovnen på 210 grader varmluft i 10-12 minutt. Følg med.

6. Server med den dippen du ønsker.

HVA TRENGER DU?
1 pakke vårrulldeig
1 pakke kjøttdeig
Nøytral olje
3 fedd hvitløk
3 gulrøtter
200 gram spinat
Soyasaus, hoisinsaus og søt chilisaus
Salt og pepper

Forrige
Forrige

Rask jule-ramen med juleskinke, rosenkål og østerssopp

Neste
Neste

Vårkake med kokosfromasj, mangolokk og nøttebunn