Økologiske kyllinglår i tomat- og rødvinssaus med ovnsbakte poteter
Her kommer en oppskrift på kyllinglår som er magisk god!
CHANA MASALA MED KOKOSMELK, ITALIENSKE URTER OG RIS
Indisk vegetarmat er noe av det beste du kan lage. Og lukten… når huset fylles opp av krydder, hvitløk, ingefær og chili skjønner du at god mat skal serveres.
RAMEN MED THAILANDSKE KJØTTBOLLER, PAK CHOY OG ØSTERSSOPP
Av alle retter i verden er Ramen noe av det beste jeg vet og denne varianten ble meget god
Bønnesuppe med Basilikum og Parmigiano reggiano
Enkel og rask mat er ofte det beste! Her har jeg laget en bønnesuppe som omtrent lager seg selv.
Ytrefilet med haricoverts og sommertrøffel
Trøffel er underjordiske, knollformede sopper som vokser vilt. Det finnes flere typer trøffel, men her har jeg brukt sort sommertrøffel
Glasert kinesisk biff med sopp, chili og vårløk
Dette er virkelig noe av det beste jeg har laget. Alle i familien kan like denne retten og vil du ha den mindre sterk kutter du bare ut chili.
Nordisk carpaccio med epler, Parmigiano Reggiano og tyttebærsyltetøy
Carpaccio er en nydelig rett laget med tynne skiver av rått oksekjøtt, skapt på Harry's Bar i Venezia i 1950. Siden da er det blitt laget utallige varianter og her kommer en ny fra meg.
Marinert sjampinjong med aspargesbønner, ingefær og chili
Noen tilbehør er bedre enn andre og dette er en av de. En spicy og frisk grønnsaksrett som passer som tapas, til biff eller laks.
Ceviche av laks med ananassalsa
Dette er en supergod forrett som er lett å lage til mange. Ceviche er rett og slett fisk marinert i lime og fantastisk godt.
Ceviche med granateple og vegansk spinatpesto
Ceviche kan sikkert lages på 1000 ulike måter. Og denne varianten her er best av alle, synes jeg da. Ceviche er rett og slett rå fisk marinert i sitrus.
Vårkake med kokosfromasj, mangolokk og nøttebunn
Dette er virkelig en nydelig kake som er både frisk, mektig og som ser imponerende ut. Kaken holder seg godt i kjøleskapet og kan lages dagen før.