Pesto med trøffelolje, sitron og chili
Pesto er en nydelig italiensk saus som er kjent i ulike former helt siden romertiden. Ordet kommer fra "pestare" som betyr å mose/knuse.
Bruschetta med dragebiff, hummus og smørstekt spinat og brokkolini
Ja, hva er egentlig dragebiff? Dragebiffen et fantastisk biffstykke som du finner mellom ytrefileten og ryggbeinet på oksen.
Nordisk carpaccio med epler, Parmigiano Reggiano og tyttebærsyltetøy
Carpaccio er en nydelig rett laget med tynne skiver av rått oksekjøtt, skapt på Harry's Bar i Venezia i 1950. Siden da er det blitt laget utallige varianter og her kommer en ny fra meg.
Mozzarella med pasjonsfrukt og sommerolje fra Oliviers & co
Dette er en nydelig og enkel forrett som du lager på et par minutt! Smaken av sommer er virkelig til stede i denne retten og kombinasjonen av smaker er fortreffelig.
Pizza med røkt skinke, sopp, granateple, Parmigiano Reggiano og SPINATrelish
Finnes det bedre mat enn pizza? Jeg tror ikke det. Pizza er en fantastisk måte å bruke opp rester på. Jeg hadde juleskinke og granateple liggende og det resulterte i en ny pizzavariant for meg.
Oksehaleragu i rødvin med tagliatelle
Dette er virkelig italiensk mat på sitt beste. Oksehaleragu er langkokt mat som får frem alle smaker og resultatet er noe alle vil like.