Parmigiano reggiano gjør maten bedre
Kristian Andaur Kristian Andaur

Parmigiano reggiano gjør maten bedre

Det dere kanskje ikke vet er at jeg har aner fra Italia. Italiensk mat har derfor fulgt meg gjennom hele livet, og i min familie bruker vi Parmigiano Reggiano i mye matlaging.

Les mer
ELDHUSET (Oslo, Grünerløkka)
Kristian Andaur Kristian Andaur

ELDHUSET (Oslo, Grünerløkka)

Om du er glad i langtidsstekt, amerikansk og grillet kjøtt er Eldhuset i Oslo plassen! Her har jeg vært innom mange ganger når jeg har hatt lyst på kjøtt av strålende kvalitet. Her får du ærlig mat, store porsjoner og fy søren så godt det smaker.

Les mer
Larsen Mat & Vinbar (Bodø)
Kristian Andaur Kristian Andaur

Larsen Mat & Vinbar (Bodø)

Jeg er på konferanse i Bodø og sammen med 3 kolleger opplever jeg en av årets hyggeligste middager i 2021.

Les mer
Ostebutikken, Oslo
Kristian Andaur Kristian Andaur

Ostebutikken, Oslo

Ostebutikken er et funn av en liten fransk bistro på Grunerløkka i Oslo. For liten er den, men stor i smak.

Les mer