HARDANGER STEIKEOST MED HOT, SAUTERT SPINAT OG MANDLER

Hardanger Steikeost er et nydelig stykke ost som kan grilles eller stekes. Ved steking får den en sprø, grillet ytterside og en myk konsistens inni.Passer perfekt til salat, burger, tapas, pizza og mer.

4 PORSJONER
1 pakke Hardanger Steikeost med chili
Smør
200 gram spinat
2 fedd raspet hvitløk
Salt og pepper
Hot Sauce
Sitron
Honning
Mandler
Sumak (kan droppes)

HVORDAN
1. Skjær osten i skiver og stek den i smør på middels sterk varme til den har fått en gyllen skorpe på begge sider. Ta av og legg på en tallerken.

2. Stek hvitløken i 1,5 spiseskje med smør til den er myk.

3. Ha i spinat, 2 teskjeer hot sauce, 2 teskjeer honning, saften fra en halv sitron, salt og pepper. Stek videre til spinaten er sunket sammen.

4. Ha spinaten på en tallerken med osten over. Ha over 2 spiseskjeer med hakkede mandler, pepper og malt sumak.

Forrige
Forrige

SALAT MED HONNING OG BLÅMUGGOST

Neste
Neste

STEKTE ERTER MED MORKLER, PARMESAN OG MANDLER